A więc posiadam WIN 98 SE i mam dwa problemy w zasadzie: Pierwszy to taki ze w konfiduracji obcina mi niektore literkii przy opcjach do zaznaczenia, a np w ustawieniech kZmieniacza to w ogole sa tylko opcje do zaznaczenia a nie ma ich opisu, a drugi problem to tez bardzo dziwaczne i bardzo szybkie miganie ikon, np w zasobniku systemowym oraz np na liscie kontaktow jak ktos mi przysle nowa wiadomosc. Ogolnie hao dzieki za KONNEKTA, zmiany sa na BIG +. Pozdrawiam
SlashBeast
4.12.2004 - 20:50
Przed chwila zasysalem znowu aktualke z Bety i mam problem:
malanka
5.12.2004 - 00:42
Czemu w wyszukiwaniu kontaktów z sieci Gadu-Gadu jest pomieszana płeć? Jak zaznaczę Kobieta wyszukuje Mężczyzn i vice versa. Będzie to poprawione?
.misiek
5.12.2004 - 00:47
QUOTE(hao)
wsszystkie porty loopback otwierane sa przez biblioteki uzywane przez wtyczki... To samo tyczy sie duzej liczby watkow. Nie mam na to niestety wpływu... Ale mysle ze i 100 otwartych portow w niczym nie powinno ci przeszkadzac...
mnie teoretycznie nie,po za tym nie lubi miec duzo otwartych rzeczy ale kolegom z siecie moze pomóc, ale skoro tak, to przeżyje, thx
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.