[...] Ale widze że nie jesteś taki bystry bo nie zauważyłeś takich byków w poście Lukasa a podpisałeś się zaraz pod nim pokazując inny błąd hehe :twisted:
Co nie zmienia faktu że wiedziałem że się przyczepisz
lhs
28.01.2005 - 00:18
Sęk w tym, że kompletnie nie zrozumiałeś doskonałej ironii Lukasa. Ironii na ciebie, między innymi.
QUOTE(Lukas77)
senk wtym rze jurz pżeczytałem...
jareq
28.01.2005 - 00:29
QUOTE(lhs)
Sęk w tym, że kompletnie nie zrozumiałeś doskonałej ironii Lukasa. Ironii na ciebie, między innymi.
Wielkie dzięki za info
lhs
28.01.2005 - 00:32
Polecam się na przyszłość. Na razie EOT dla mnie.
jareq
28.01.2005 - 00:37
Obiecóje rze obowionzkowo skorzystam - dając Ci tą satysfakcję, którą to tak bardzo lubisz
QUOTE(lhs)
Na razie EOT dla mnie.
i dla mnie także 'na razie'
evilve
28.01.2005 - 02:10
wyglad komunikatora nawet przyjemny [po za tym tlem..]. ale skoro nie chca autorzy rozwijac tego projektu dalej - TRUDNO.
konnekt dalej zostaje bezkonkurencyjny. :]
dwiekopy
28.01.2005 - 11:05
QUOTE(jareq)
Konnekt trudny???
ja tesz nie rozómiem na czym ma polegać ta tródność. Wystarczy przeciesz wejść na stronę i troche poczytać co komunikator oferuje, jakie ma wtyczki, pościongać i poinstalować.
evilve
28.01.2005 - 14:33
ze o kreatorach nie wspomne..
Przemekc1
29.01.2005 - 12:38
QUOTE(evilve)
wyglad komunikatora nawet przyjemny [po za tym tlem..]. ale skoro nie chca autorzy rozwijac tego projektu dalej - TRUDNO.
konnekt dalej zostaje bezkonkurencyjny. :]
?
.misiek
29.01.2005 - 21:35
QUOTE(dwiekopy)
ja tesz nie rozómiem na czym ma polegać ta tródność. Wystarczy przeciesz wejść na stronę i troche poczytać co komunikator oferuje, jakie ma wtyczki, pościongać i poinstalować.
koniecznie chciałeś aby się ktoś przyczepił do tych blędów, które popełniłeś raz pierwszy :wink:
Aaa tam, gdybys sie ubieral tak samo jak ja to wcale blizej by Ci do mnei nie bylo
dwiekopy
30.01.2005 - 09:31
QUOTE(.misiek)
koniecznie chciałeś aby się ktoś przyczepił do tych blędów, które popełniłeś raz pierwszy :wink:
nie, nie było to moim zamiarem. Chcialem tylko sprawdzić jak to wyglada w takiej formie
Sija
30.01.2005 - 21:18
jak dla mnie jest poprostu biedny. tak samo jak jego pierwowzor. ladny, ale biedny
Lwiczek
30.01.2005 - 23:25
To ostatnie zdanie też tyczny sie GyGy? Bo ośmiele się nie zgodzic
Sija
30.01.2005 - 23:36
QUOTE(Lwiczek)
a dlaczego ma tyczyc GG ?
Sad
31.01.2005 - 10:47
QUOTE(Sija)
jak dla mnie jest poprostu biedny. tak samo jak jego pierwowzor. ladny, ale biedny
po prostu
Sija
31.01.2005 - 13:28
QUOTE(Sad)
QUOTE(Sija)
po prostu
:>
Lwiczek
31.01.2005 - 14:28
QUOTE(Sija)
QUOTE(Lwiczek)
No bo skojarzyłem sobie że jeżeli pisałeś o pierwowzorze to pewnie chodziło ci o GG... No i to ostatnie zdanie jakoś tak logicznie podumowywało cąłą wypowiedź jakbyś niejako opisywał dwa programy... no ale nieważne... pewnie wszyscy i tak uważają, że GG jest brzydkie :]
sleesh
31.01.2005 - 16:23
QUOTE(Lwiczek)
QUOTE(Sija)
QUOTE(Lwiczek)
No bo skojarzyłem sobie że jeżeli pisałeś o pierwowzorze to pewnie chodziło ci o GG... No i to ostatnie zdanie jakoś tak logicznie podumowywało cąłą wypowiedź jakbyś niejako opisywał dwa programy... no ale nieważne... pewnie wszyscy i tak uważają, że GG jest brzydkie :]