Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Informacje o postępach w pisaniu K 0.7
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
Stron: 1, 2
keeveek
chcialbym tylko jeszcze może rozmowy w zakłądkach, tak jak to zrobili właśnie teraz developerzy tlena.. powiadamiam, że po długim czasie zaskoczyli nas ciekawymi zmianami..
Aule
Zakładki? Ja bym nie liczył na to, że będą w najbliższym czasie.
keeveek
o matko.. czyli tlen zaczyna ścigać konnekta? niedobrze, oj niedobrze.. jedyne co konnekt ma lepsze to centralizacja i to, że wtyczki nigdy prawie nie kolidują ze sobą.. :confused:
GuZiK
QUOTE(keeveek @ 17.12.2005 - 13:44)
chcialbym tylko jeszcze może rozmowy w zakłądkach, tak jak to zrobili właśnie teraz developerzy tlena.. powiadamiam, że po długim czasie zaskoczyli nas ciekawymi zmianami..
*

Tak i przy okazji dali kawałki kodu źródłowego Tlena smile.gif. Właśnie przed sekundą usunąłem plik z bazy wiadomosc.info, bo zabronili rozpowszechniania smile.gif, wiec tak jakby to zakładek dalej nie ma :>.

QUOTE(Aule @ 17.12.2005 - 22:51)
Zakładki? Ja bym nie liczył na to, że będą w najbliższym czasie.
*

A ja licze, może nie w najbliższym
iSiEk
Aż tak wam sie spieszy do nowej wersji? Mi jakoś ta działa całkiem sprawnie, nie wywaliła sie juz od baaaardzo dawna i jest w niej wszystko co mi jest potrzebne, miło by było jak by pojawiły sie jakieś nowe bajerki, ale nie koniecznie..
riddle
Topik się za bardzo rozmywa. Tak naprawdę nie ma już o czym dyskutować. Jeśli ktoś z Was stwierdzi, że jest inaczej, proszę o PM.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.