tyle, ze ja sprawdzalem o losowo wybranych godzinach, o roznych porach, podczas dzialania forum i nie i blad ciagle sie pojawia. nigdy nie zalapal zadnej informacji...
Olórin
27.09.2003 - 16:10
hao czyba niezrobił wersji update do ściągnięcia bo dalej wisi stara na stronie
wrzuciłem do katalogu nowe status notify
Sahasrara
27.09.2003 - 17:49
A mi wciąż miga ta ikonka w trayu od MOTD (btw ta funkcja wywołana z menu nie działa). Grzecznie to kliknąłem, ściągnąłem ui drugi raz - nadal tam jest, bardzo mnie irytując.
Sahasrara - jak w to klikasz, to nic się nie dzieje?
SHW - być może cache IE to trzyma? Albo proxy jakieś?
niestety nie sprawdze - za kilka h shw -> warszawa with komp...
Sahasrara
28.09.2003 - 11:34
QUOTE(hao)
Sahasrara - jak w to klikasz, to nic się nie dzieje?
Jeśli kilkam dwa razy na migającą ikonkę w trayu otwiera się to okienko 'do pobrania w kupdate jest poprawiona wersja interfejsu' itd. Klikam ok, otwiera się url - ale ikonka dalej miga. Z kolei jeśli wchodzę przez Aktualizacje/Ostatni MOTD Konnekt przez chwilę jakby próbował łączyć - potem okienki znika i nie dzieje się nic. Mogę tak próbować ze 100 razy, nadal nie łączy.
Czy komuś jeszcze coś takiego się objawia???
Wiadomość, której ikonka mryga możesz usunąć w historii, w kolejce
mi mruga ta ikonka ale jak ja nacisne pokazuje sie okienko i czy nacisne ok czy anuluj znika pod tym warunkiem ze jezeli nacisne ok to mi sie otwiera strona a jak auluj to odrazu ikonka przestaje mrugac i nei mam zadnego problemu ze przy kazdym wlaczniu K mruga mi ikona
KOSMOS
28.09.2003 - 21:13
Jeżeli są nowe aktualizacje dostepne przez kUpdate to pojawia się ikona komunikująca o tym po kliknieciu otwier się okno z info.
Ikona dalej mruga, przez co nie idzie otworzyć okna głównego (tylko przez menu ppm). Ikona znika tylko po restrcie KONNEKTa.
KOSMOS
29.09.2003 - 17:37
1). Hao czy tego z czego kozysta KONFERENCJA nie da się wykorzystać do przypisania WIELU numerków do jednej osoby?
2). Oraz do połączenia WIELU SIECI w jednym kontakcie (ikony sieci ogólnej).
UPDATE:
do AD 2). A w tipie by się pokazywały wszystkie sieci z których korzysta uzytkownik i ich opisy.
Nie, to zupełnie co innego... Konnferencja działa na prawdę prostacko
To o czym mówisz to o wiele bardziej skomplikowana sprawa
Sahasrara
29.09.2003 - 19:24
Usunąłem wiadomości z kolejki i już mnie nie prześladują. Były 3. Swoją drogą nieco dziwne...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.