heh :)
30.08.2008 - 11:24
i nawet ikonka jest <lol>
joj_sport
30.08.2008 - 11:39
hehe fajna
) proponuje zrobic male glosowanie, ale przydaly by sie jeszcze przynajmniej 2 zeby bylo w czym wybierac
heh :)
30.08.2008 - 11:58
ikonka była robiona w ok 10 min i dla żartu, chodziło w niej o akuzje do tego, że ludzi już zaczynają pisać o ikonkach i innych pierdołach a nie został jeszcze ustalony język programowania i zebrana grupa programistów. Wyglądem, nazwą i resztą zająć się można gdy program będzie już w jako takiej fazie beta albo funkcjonującej alfie.
joj_sport
30.08.2008 - 12:32
jest czy nie ma, ale mysle ze w koncu powstanie
a swoja droga ikonka i tak fajna
ja sie na temat jezyka nie bede wypowiadal, bo C# nie znam, a C++ dopiero poznaje. Mam tylko nadzieje, ze sie ekipa sprezy i w koncu cos ruszy
rozumiem, ze idzie wrzesien, poprawki, bo sam mam parę... ale chyba nie wszyscy sa takimi opitalaczami nauki jak ja <lol>
mam nadzieje, ze sie dogadacie jak najszybciej
No ale, jakby nie patrzeć, ikonka fajna
Chociaż można jeszcze pare rzeczy pododawać
Bandit
30.08.2008 - 13:20
Ja pitole, jeszcze zacznijcie robic ikonki do listy kontaktów. a co tam. Grr Kto dał ten edit ?:-)
Keleos
31.08.2008 - 16:45
http://blip.tv/file/1061088Dla ekipy nowego projektu : )
QUOTE(Keleos @ 31.08.2008 - 17:45)
http://blip.tv/file/1061088Dla ekipy nowego projektu : )
piękne, mam przed oczami moją firmę....
joj_sport
31.08.2008 - 22:59
przeczuwam, ze dzieje sie cos niedobrego... ale obym sie mylil
A mi przyszła na myśł taka nazwa: ReKonn (ewentualnie prze C )
Dexterxx
1.09.2008 - 05:35
stivo, patrz wiele postów wyżej. Byłem pierwszy!
nie wiecie jaki język byłby najlepszy dla gecKo? ->
http://pics.nase-bohren.de/supercoder.jpg
matrixik
5.09.2008 - 16:15
No i co z otwarciem tamtego forum do czytania??
QUOTE(Dexterxx @ 1.09.2008 - 06:35)
stivo, patrz wiele postów wyżej. Byłem pierwszy!
OK, w takim razie popieram
joj_sport
6.09.2008 - 09:30
No i co z otwarciem tamtego forum do czytania??
developerzy cos sie nie odzywaja od paru dni, ani tu ani na tamtym forum... :]
Dexterxx
6.09.2008 - 12:26
Pewnie już im się znudziło
'przelecialem' szybko przez 11 kartek i powiem tak : nic z tego nie bedzie.
Nie to żebym był anty, ale i tak nic z tego nie będzie.
Zgadzam się z Tobą arct!c, gdyby coś się działo to tu roiło by się od news'ów, od kilku dni cisza, na początku tego wątku coś się działo a teraz?...
Emilio - akurat to, ze jest cisza, to jak najbardziej moze być oznaką, ze prace trwają. Dlaczego? Bo zamiast tracić czas na dyskusje z gównoznającymi się userami, którzy chcą narzucić programistom jak mają pracować, moze czas ten pożytkują na programowanie.
Najlepiej to od razu sieknąć "nic z tego" bo w ciiągu 2 tygodni nie wyszedł gotowy program, heh.
jak dzieci.
Keleos, może masz rację, nie pomyślałem o tym w ten sposób
W każdym bądź razie mam nadzieję że ten projekt się uda
Jak dzieci? żartujesz sobie? jak userzy-konnekta. Zastraszeni i zesrani, niedowiarki, wiedzą, że następny projekt spłonie na panewce. vel @keleos.
spali na panewce jeśli już ; P
joj_sport
8.09.2008 - 16:03
wyglad na kFaq sie zmienil, moze to jakis maly krok w przod :> a moze ktos sie bawi
moze jakies male info ?:>
QUOTE(Keleos @ 7.09.2008 - 16:05)
Emilio - akurat to, ze jest cisza, to jak najbardziej moze być oznaką, ze prace trwają. Dlaczego? Bo zamiast tracić czas na dyskusje z gównoznającymi się userami, którzy chcą narzucić programistom jak mają pracować, moze czas ten pożytkują na programowanie.
Najlepiej to od razu sieknąć "nic z tego" bo w ciiągu 2 tygodni nie wyszedł gotowy program, heh.
jak dzieci.
Ja po prostu jestem realistą i nikt mnie nie przekona że coś z tego będzie. Btw; podług twojego 'rozumowania' sjia i spółka dalej pracują na
0.7 Życzę powodzenia i żyj dalej w utopii.
btw2; jeśli twój post ma być taki sam jak ten, daruj sobie i nie pisz.
eL o eL
odbijając piłeczkę, trzymając Twój poziom wnioskowania i odkrywania jakie kto ma "rozumowanie" to twierdzisz, że księżyc jest kwadratowy.
Wyprowadzam Cie zatem z błędu - nie jest.
P.S. Wygoogluj sobie definicję pojęć: realista i pesymista. Mylisz je.
realista (ś.łc. realis ‘rzeczywisty’ od łc. res ‘rzecz; stan’) 1. osoba trzeźwo patrząca na świat, konfrontująca swoje zamierzenia i działania z realną rzeczywistością. 2. zwolennik realizmu w sztuce, tworzący wg zasad realizmu.
No a nie ?
Nie, jeśli nie masz pojęcia co się dzieje z programistami. Chyba, że wiesz coś, czego my nie wiemy. Może masz potwierdzone informacje, że połowa popełniła harakiri, a reszta zabrnęła w alkoholizm czy coś?
Jeśli nie masz, to dokonujesz jedynie spekulacji, a spekulacje są dalekie od realizmu.
"osoba trzeźwo patrząca na świat" - czy osobą trzeźwo patrzącą na świat jest ta, która uznaje szklankę za w połowie pełną, czy w połowie pustą?
Trzeźwe spojrzenie to spojrzenie pozbawione uprzedzeń/obaw/subiektywności. Jeśli byś 1szy raz na tym forum był, nie znał w ogóle historii Konnekta - czy nadal twierdziłbyś, że to, ze programiści od kilku dni się nie wypowiadają na >>nie swoim<< forum, to oznaka, ze porzucili projekt?
Przemawiają przez Ciebie "złe" wspomnienia. To nie jest realizm. To jest sceptycyzm wywodzący się ze złych doświadczeń ; )
Nawet jak upadnie, przynajmniej nie zbierali na serwer ;>
Keleos - farmazony pleciesz. EOT.
Dexterxx
9.09.2008 - 05:21
dyskusje z gównoznającymi się userami
sam jesteś gównoznajec :< czuję się urażony ^^
MihAoo3k
9.09.2008 - 07:19
Ja bym wam zaproponował dołączenie do istniejącego projektu Kadu i pomoc w rozwijaniu go na platformę windows (jako że już została wydana wersja pod ten system), zamiast kombinować i tworzyć coś od nowa(chyba że bardzo chcecie
)
Dexterxx
10.09.2008 - 06:17
Dla mnie kadu musiałoby się ostro zmienić..
Keleos
10.09.2008 - 16:25
Dexiu - no comment (...is a comment strong enough)
Kadu jest fuj. Po to się tworzą nowe projekty, żeby mieć w czym wybierać. kadu to zdecydowanie nie jest mój wybór i dlatego czekam aż wyjdzie coś co mi podejdzie ; )
joj_sport
10.09.2008 - 21:54
nie jest takie zle - jak dla mnie lepsze od mirandy... takie moje zdanie i nie potrzebuje z nikim dyskutowac ;p
MihAoo3k
11.09.2008 - 18:51
a to dlaczego kadu jest fuj? Wg mnie jest to bardzo dobry komunikator, łatwy w obsłudze, przejrzysty, oraz ma dużo użytecznych wtyczek. Gdyby wersję pod windows trochę zoptymalizować, żeby nie była taka pamięciożerna i umożliwić korzystanie ze wszystkich wtyczek które działają obecnie pod linuxem, to byłby naprawdę dobrą konkurencją na rynku komunikatorów internetowych.
Keleos
12.09.2008 - 09:00
wspomogę sie cytatem joj_sporta:
takie moje zdanie i nie potrzebuje z nikim dyskutowac
Napisałem, ze mnie nie odpowiada i szukam czegos dla siebie. Gusta to nie jest temat do dyskusji i przekonywania o swoich racjach,
Edit: A ja znowu wspieram duchowo programistów:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_programisty
Smartek
16.09.2008 - 16:03
Coś się w ogóle dzieje?
Jakiekolwiek wieści by się przydały.
joj_sport
16.09.2008 - 19:58
najwyrazniej albo nic sie nie dzieje, albo prace trawaja tak 'intensywnie' ;]
ale wydaje mi sie, ze jest ciag dalszy 'art of war' ...
mosskit
17.09.2008 - 17:23
...tyle lat budowania silnych więzi na marne? Nie mówcie, ze to będzie mój prywatny rozwód?
p.s sorry za offa, ale zauważylem ze w rozmowach grupowych polowa wiadomosci nie dolatuje zarówno do mnie jak i wylatuje ode mnie do moich znajomych. Na syfiastym gg ten problem nie wystepuje. Czy to wina ciaglych zmian protokołu gg? Czy u was coś podobnego występuje?
QUOTE(joj_sport @ 16.09.2008 - 20:58)
najwyrazniej albo nic sie nie dzieje, albo prace trawaja tak 'intensywnie' ;]
ale wydaje mi sie, ze jest ciag dalszy 'art of war' ...
Nie ma się kto kłócić, te 3 osoby co się wyłamały i zaczęły robić Geckona czy Gekona w C# skończyły na wymyśleniu nazwy, ikonki i wykupieniu domeny.
joj_sport
18.09.2008 - 11:21
no i grzyb bombki strzelil, Gekona nie bedzie
arct!c
18.09.2008 - 16:20
I wyszło na moje.
Keleos
18.09.2008 - 17:04
Deszczyk radości już się odbył? Powód do dumy, naprawdę.
joj_sport
19.09.2008 - 13:09
skoro sie zalamala linia ofensywy, niech sie do tego chociaz otwarcie przyznaja... to moja propozycja :>
Tylko nie rozumiem jednego, bylo tylu coder'ow i jako, ze 3 sie wylamalo to juz koniec projektu? A tak ogolnie, chyba nie problem jest sie dostosowac do reszty... czyz nie mam racji panowie ? z tego co wiem, to roznice miedzy C/C++ sa dosyc male...
adrian_007
19.09.2008 - 15:33
ale miedzy c/c++ a c# juz nie takie male...
poza tym .net to troche inna technologia...
Bandit
19.09.2008 - 18:07
Rotflmaox!!!! on już leciał w ... robiąc ten post, a my naiwniacy uwierzyliśmy.
Zacznę może od podania kilku informacji na swój temat: mam 20 lat, studiuję 2 rok informatyki na UW, i programuję od nastu lat
Nazgul20
19.09.2008 - 20:47
Coś w tym dziwnego? ja mam lat 19, pierwszy raz zetknąłem się z ;programowaniem w wieku 8 lat. Czyli programuję od nastu lat.
Keleos
19.09.2008 - 21:01
Bandit - moje pierwsze kroki w Html'u zaczynałem jak miałem ok 12 lat. Może to nie naście, ale już 10 ; )
DjSerek
19.09.2008 - 21:32
A czy ta dosyć pokaźna grupa, która zebrała się przy Geconie nie może pomóc przy konnekcie ?
Keleos
19.09.2008 - 22:01
...albo budowie autostrad?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.