sleesh
17.03.2004 - 23:37
Nom , chyba za duzo filmow ;P Ew. jest wiecej niz jeden "the one", a jednym z nich jestem ja =] Niestety tez nie za bardzo wiem co sie zmienilo :/ Wiem ze byl update wtyczki gg, ktransfer i jeszcze kiku standardowych ktorych juz nie pamietam
Hao powiedz nam cos tam zmajstrowal !
Program
+ Niepełne zamknięcia podczas wylogowywania z Win XP/2K. Wszystkie wtyczki 'sieciowe' zostały dostosowane do nowych wymagań.
sleesh
18.03.2004 - 10:48
8) Fajnie, szkoda ze tylko to sie zmienilo... Ja chce k.To !!! =]
Olórin
19.03.2004 - 15:45
Tak oto nadeszła niespodzianka
Olórin
19.03.2004 - 15:49
brakuje intl.dll :/
bakerss
19.03.2004 - 15:56
Własnie miałem to pisac ale już jest
drivex
19.03.2004 - 16:06
QUOTE(bakerss)
Własnie miałem to pisac ale już jest
pieknie pieknie juz mamy tlena
ahhh
))) tlenik
drivex@tlen.pl ;P
A więc w końcu do tego doszło, mamy Tlena
Opłacało się czekać na ta niespodzianke - bez dwóch zdań
No i mejliK, nowy kIEview...co za dzień
Pozdrawiam 8)
alberht
19.03.2004 - 17:23
QUOTE(Piett)
A więc w końcu do tego doszło, mamy Tlena
Opłacało się czekać na ta niespodzianke - bez dwóch zdań
No i mejliK, nowy kIEview...co za dzień
pełen niespodzianek...
Tlen, normalnie spełniło sie moje marzenie
tylko troszke sie sypie ale nic nie jest bez błedów na poczatku. Mam takie pytanko co to jest "newspub" bo mnie to wpienia może wie ktoś jak to wyłączyć? A po 2 to nie zawsze kontakty zostaja na liscie! Po wyłaczeniu K kontakt uciekł
u mnie to samo z tym newspub'em, dałem mu nawet ignora, ale jest cwańszy ode mnie i sie nie poddaje
dalej wyskakuje... :?
zaciekawilo mnie to jak szybko sie laczy tlenek chyba szybciej od oryginalnego klieta
a blad np znalazlem taki ze jak daje status dostepny a potem niedostepny to juz zostaje dostepny na lisice
bakerss
19.03.2004 - 23:07
Tak sobie pomyślałem ze to pełni szczescia brakuje tylko k.bota i moge wtedy umierać szczęśliwy :]
Sleeva
20.03.2004 - 00:59
Ja mam tylko nadzieje ze obsluga wyboru emotkow bedzie jakas normalna i to bez wzgledu na ilosc ikonek w folderze - teraz mam paczke ok 1500, jak to wrzucilem u znajomej do oryginalnego gg to zwiecha przy wyborze byla ze łohoho 8)
foxtwo
20.03.2004 - 01:17
super extra elo w pytke
trzeba dodac nowa kategorie do grupy: Wtyczki 8)
A tam, teraz fajny by było drzewko czy tam metakontakty. Teraz mam 3 sieci, niektorzy maja 4 (bo dochodzi kLAN) na liscie robi się delikatny bałagan. Słoneczka, żarówki i twarzyczki mienią mi sie w oczach.
Jak napewno wielu z was ma takie kontakty ze są w 3 (4) sieciach na raz, niesprzyja to przejrzystości listy.
Pozdrawiam
Olórin
20.03.2004 - 09:06
Niektórzy mają 6 :twisted: bo mam 3 konta jabbera
QUOTE(Olórin)
Niektórzy mają 6 :twisted: bo mam 3 konta jabbera
+ transporty to sie moze nazbierac :wink:
no więc właśnie
metakontakty 4 konnekt? dobry pomysł
a tak woogole - witam
_menic_
21.03.2004 - 10:40
A dla mnie jest rteraz fajniej e nie ma taego podziału na poszczególne sieci...
Głównie dlatego powodu nigdy mi sie nie podobała miranda. Wole aby było tak jak jest
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.