winthux
29.08.2004 - 22:29
Poszukuję góra 3 osób, które używają Windows Media Player 9 i chciałyby przetestować nową wersję kPilot2. Chętnych proszę o kontakt.
A czemu nie :-) jak cos napisz na jabbera.
sleesh
31.08.2004 - 16:16
Jak wyzej, moge potestowac. WMP uzywam raczej zadko ale mozna sie pobawic... w imie nauki :]
QUOTE(sleesh)
WMP uzywam raczej zadko ale mozna sie pobawic... w imie nauki :]
a ja nigdy
ten progs smierdzi [:
Widze ze nie ma 3 osoby to moze juz zaczniemy testy ?
:D
Jest 3
no to ekipa juz jest... teraz czekamy na na kpilota2 [; winthux pospiesz sie bo mnie ciekawosc zżera
btw: dzisjaj szkola
Chcemy kPilota!
BTW: Zamknij sie ...
alberht
1.09.2004 - 10:40
da się może wcisnąć 4 ?
winthux
1.09.2004 - 10:53
musicie się jeszcze uzbroić w trochę cierpliwości, bo pojawiły się błędy...
alberht
1.09.2004 - 11:02
tyle czekaliśmy, to jeszcze trochę poczekamy...
Jak mus to mus... tydzien w te czy we wte da sie wytrzymac
btw: chodze ze sleeshem do klasy [:
I co sie cieszysz , jestem ponad rok starszy wiedz bedziesz mierzyl calego micka cwiartka zapalki
OT : heuheuheuehuehueheuheuheueh sleeshu wolne zarty
ty wiesz co mozesz mi zrobic :-) uwazaj zeby ciebie jakies lole z 3 klasy nie karaly
P.S to nie sa grozby bo ja tam nikogo nie znam [:
cartman_ms
1.09.2004 - 22:53
Też jestem chętny! Zarówno do testów z Windows Media Player 9 jak i betą 10-tki.
tez jestem chetny do testow, bo wlasnie bawie sie 10 i pewnie troche jeszcze z nia posiedze:) (o ile jeszcze jacys testerzy potrzebni
| i tak foobar lepszy:D ).
btw: WMP 10 to juz wersja oficjalna
( od 5 lub 4 wrzesnia)
Też bym chciał potestować nowego kPilota2 korzystam z MP 9 bo jak na moje ucho lepiej i czyściej odtwarza dzwięk niż Winamp
ps. moim skromnym zdaniem leprzą nazwą było by
kPilotWMP :wink:
ps2. czekam z niecierpliwością 8)
czemy kPilotWMP skoro ma obslugiwac tez winampa i (najlepszego)foobara?
Aha
nie wiedziałem w takim razie przepraszam i tym bardziej czekam na nową wersje....
EDIT:
Nie było mnie ponad 2 tygodnie i chyba nie zabardzo jestem w temacie
2 tyg nieobecnosci nie usprawiedliwiaja, bo kpilot obslugiwal i obslugiwac bedzie wszystkie 3 wiodace programy
QUOTE(shw)
2 tyg nieobecnosci nie usprawiedliwiaja, bo kpilot obslugiwal [...] wszystkie 3 wiodace programy
Z tego co mi wiadomo to aktualnie obsługuje tylko Winampa oraz Foobara... o trzecim nie mam pojęcia co masz na myśli??? :shock:
Wtyczka zmienia opis statusu na tytułutworu aktualnie odtwarzanego przez Winampa2, Winampa3, Winampa5 i Foobara2000 oraz umożliwia kontrolę tych programów.
QUOTE(jareq)
QUOTE(shw)
2 tyg nieobecnosci nie usprawiedliwiaja, bo kpilot obslugiwal [...] wszystkie 3 wiodace programy
Z tego co mi wiadomo to aktualnie obsługuje tylko Winampa oraz Foobara... o trzecim nie mam pojęcia co masz na myśli??? :shock:
Wtyczka zmienia opis statusu na tytułutworu aktualnie odtwarzanego przez Winampa2, Winampa3, Winampa5 i Foobara2000 oraz umożliwia kontrolę tych programów.
QUOTE(winthux)
Poszukuję góra 3 osób, które używają Windows Media Player 9 i chciałyby przetestować nową wersję kPilot2. Chętnych proszę o kontakt.
hmmmmmm :roll:
winthux
8.09.2004 - 22:47
kPilot2 obsługuje FooBar2000, WinAmp 5, WMP9 i WMP10, już skompletowałem ekpie do testów :]
P.S.
W najbliższym czasie można się spodziewać publicznej wersji kPilota.
@ winthux: Skompletowales? Tzn, to jest pierwsza trojka z postow , tak ? Mam nadzieje ze nie innaczej... Pamietaj, dlugo Cie znajde ?
a jak nie to kop SE grob! ;]
dulek000
9.09.2004 - 14:18
QUOTE(sleesh)
@ winthux: Skompletowales? Tzn, to jest pierwsza trojka z postowa , tak ? Mam nadzieje ze nie innaczej... Pamietaj, dlugo Cie znajde ?
Ale ja byłem pierwszy! Wysłałem pm'a wintuxowi!
Lukas77
19.09.2004 - 13:11
Z wiarygodnych źródeł wiem że kPilot jest już na ukończeniu, tak więc krzyczmy głośno żeby Winthux już to wrzucił na forum!!!
Agencja Routera podaje:
konnektowcy demolują barierki, w kraju panuje chaos...
.nomis
19.09.2004 - 13:54
Winthux! Dawaj tu tego kPilota albo wjeżdżamy ci na chatę z widłami i pochodniami
sleesh
19.09.2004 - 14:21
j/w :] A tak w ogole , trojka sie zglosila na forum. Czemu nie dostalismy do testow tej wtyki ? Pz16 ma u Ciebie jakies specjalne wzgledy?
QUOTE(sleesh)
j/w :] A tak w ogole , trojka sie zglosila na forum. Czemu nie dostalismy do testow tej wtyki ? Pz16 ma u Ciebie jakies specjalne wzgledy?
pewnie dlatego, ze jestescie biali.. 8)
.nomis
19.09.2004 - 15:08
IMO najlepiej byłoby gdyby z kPilotem2 było podobnie jak z kTerminarzem - dać na forum, niech forumowicze testują i zglaszaja ewentualne błędy. Jeśli/kiedy wszystko będzie OK, wtedy niech się kPilot puszcza po świecie.
QUOTE(.nomis)
IMO najlepiej byłoby gdyby z kPilotem2 było podobnie jak z kTerminarzem - dać na forum, niech forumowicze testują i zglaszaja ewentualne błędy. Jeśli/kiedy wszystko będzie OK, wtedy niech się kPilot puszcza po świecie.
no wlasnie w grupie razniej, zreszta wszyscy chca testowac.. a nie inni maja inni nie maja
Jontek łap za widły to je Ogr.
hmmm Mineło kilka tygodni a k.
Pilota2 ani widu ani słychu... może Bin Laden gdzieś go uprowadził i zarządał okupu
kPilot2 istnieje, bo przyszło mi go 'testować' z wmp i nawet działa.
Są różne sposoby betatestowania. Ja wybrałem ogólne, które i tak zostały poprzedzone testami wykonanymi przez kilka osób :wink:
Lukas77
27.09.2004 - 22:30
co Wy na to żeby spalić winthux'owi dom??
potrzebny tylko adres.
alberht
27.09.2004 - 23:18
tam zaraz spalić dom... może najpierw małe najścia... ;p
pielgrzym
27.09.2004 - 23:36
Listy z pogróżkami i zdechłe koty co rano na progu
może wynajmiemy jakąś firmę zajmującą się windykacją długów (troszkę się nagnie przepisy
)?
alberht
27.09.2004 - 23:47
ja mogę się zająć wycinaniem liter z gazet i lizaniem znaczka
Ja przygotuje worki.
sleesh
28.09.2004 - 07:44
Ja moge wziac saperke ^^ Troche sie nameczy zanim wykopie sobie nia dol :]
Szczegolnie jak przestrzelimy mu kolana
dulek000
28.09.2004 - 13:24
QUOTE(Sad)
A potem staromodny strzał w kark?
alberht
28.09.2004 - 14:46
QUOTE(dulek000)
QUOTE(Sad)
A potem staromodny strzał w kark?
znaczy się - jak już się dość namęczy z saperką, tak ? tzn jak my uznamy, że się dość namęczył...
//wogóle co za rozmowa...
hehehe a teraz winthux sie obrazi i za kare specjalnie nowego kpilota nie popełni ;p
winthux
28.09.2004 - 19:55
QUOTE(zenq)
hehehe a teraz winthux sie obrazi i za kare specjalnie nowego kpilota nie popełni ;p
zenq czytasz w moich myślach :twisted:
P.S.
Już mało zostało do zrobienia... ale teraz nie wiem czy kończyć ;)
dulek000
28.09.2004 - 20:01
QUOTE(winthux)
QUOTE(zenq)
zenq czytasz w moich myślach :twisted:
P.S.
Już mało zostało do zrobienia... ale teraz nie wiem czy kończyć
Kończ, wstydu oszczędź (sobie
)
alberht
28.09.2004 - 20:23
...co się odwlecze to nie ucziecze... tfu, raczej 'lepiej późno niż wcale'
LeserGD
29.09.2004 - 18:38
mam pytanko czy kpilot2 będzie pobierał opis, po wyłączeniu przechwytywania z winampa, z kzmieniacza jak wersja poprzednia?? bynajmniej tak mi sięwydawało że pobiera z kzieniacza. jak dla mnie troszkę drażniące to było. kpilot2 mógłby po prostu zostawić czyste pole opisu po wyłączeniu przechwytywania. a może będą do tego siakieś, że tak to nazwę przeżutki :wink: ??
Olórin
29.09.2004 - 19:00
Będzie pobierał ostani ustawiony (czyli ten który mialeś w chwili włączenia kpilota)
LeserGD
29.09.2004 - 19:17
Skoro tak to chciałbym zgłosić propozycję
, żeby było możliwe wybranie opisu z listy poprzednich opisów albo po prostu zostawienie pustego pola opisu.
Olórin
29.09.2004 - 20:24
Najpierw winthux opublikuje 1 wersje potem bedziecie takie szczegóły proponować
Ja na przywracanie opisów nie narzekam, śmiga b. fajnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.