Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co się dzieje z Konnektem?
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
pn4265
QUOTE(WRON3k @ 8.04.2011 - 00:08) *

(...)
a K niech odejdzie w chwale i bez zbędnych podrygów...

Konnekt nie może odejść, bo już odszedł i to wcale nie w chwale tylko w sposób gnilny.
EmiLio
Niestety zgadzam się z przedmówcą sad.gif
psota
Mimo wszystko jakoś z niego korzystam, i będę zapewne, puki działa pisanie w GG. 7 lat przyzwyczajenia robi swoje wink.gif
zenq
niestety, ja tez korzystam, choc jest coraz ciezej, to nie dziala, tamto sie zaczyna sypac itp. brak wsparcia dla nowych systemow, wtyczke do gadulca z dlugimi numerami na cale szczescie ktos jako tako napisal i sie sprawdza... ale przesiasc sie na cos innego? nie ma na co:P

ale na forum ktos zajrzal, spam w wiekszosci posprzatany, info o ACTIO wywalone, niestetytylko tyle, a szkoda, bo program nawet w v0.6 jest bardzo fajny...
MarekGda
też jeszcze używam, już trochę lat... mam cała historię i często się przydaje. Ciężko mi się przesiąść na inny program, ale coraz trudniej wymagać by K działał z nowszymi systemami.
EmiLio
Jest nadzieja, po tym jak ostatnio Duke Nukem Forever wyszedł znaczy że wszystko jest możliwe i Konnekt w nowej wersji wyjdzie tongue.gif
pn4265
Nadzieja matką głupich.
EmiLio
Chciałem podbudować tych co jeszcze ją mają ph34r.gif
Sam już dawno przeszedłem na to co masz w sygnaturce (i to o rok szybciej od Ciebie smile.gif ) i jestem zadowolony w pełni smile.gif
pn4265
Gdyby Konnekt powrócił, to wróciłbyś do niego? Bo po tym czasie, dla mnie, już to nie jest takie oczywiste.
EmiLio
Musiałby chyba być już innym programem i zaskoczyć mnie 10x bardziej od WTW, który po dodaniu kilku wtyczek jest moim zdaniem tym czego potrzebuje.
Działa szybko, nie jada dużo ramu, ładnie i skromnie wygląda, jest funkcjonalny i ROZWIJANY przede wszystkim smile.gif.
LAPTI
Witaj ponownie; Twoja ostatnia wizyta miała miejsce : 4.03.2006 - 09:56

już wiem, kiedy przesiadłem się na Linuksa, dzięki smile.gif
VoYtHAs
QUOTE(pn4265 @ 19.06.2011 - 22:10) *

Gdyby Konnekt powrócił, to wróciłbyś do niego? Bo po tym czasie, dla mnie, już to nie jest takie oczywiste.

Ja bym się przesiadł.

Przerzuciłem się obecnie na Mirandę. Podoba mi się, trochę powiewa nawet Konnektem, ale to nie to samo.
GePasta
Jakby konnekt powrócił, to bez najmniejszego wahania przesiadłbym się spowrotem. Do dzisiaj niektóre komunikatory nie dorastają Konnektowi do pięt. Niestety z powodu zmiany systemu i problemu z wysyłaniem wiadomości, byłem zmuszony do przesiadki się na inny komunikator sad.gif
Ebon
Systemu nie zmieniam więc i konnekt zostaje. Szkoda że cały czas ten sam bez zmian.
EmiLio
Jakby ktoś był ciekawy to WTW od kilku dni posiada obsługę protokołu skype, puki co w fazie wczesnej bety, ale szybko się rozwija polecam: http://forum.k2t.eu/wtyczki-protokolow/%28...-skype-dla-wtw/
pn4265
Do kiedy jest opłacony serwer tego forum i kiedy to forum zniknie na dobre?
martinii
Serwer opłacony jest do 2025 roku. Forum nie zniknie na dobre.
pn4265
Pierwsza wypowiedź na tym forum w 2012 r. Gratulacje Martinii. Skąd masz informacje, że do 2025 r.?
EmiLio
Fajnie minęło 6 lat od ostatniej aktualizacji programu biggrin.gif
pn4265
Jak ten czas leci...
psota
Skoro działa to po co aktualizować? tongue.gif
pn4265
Koniem też można orać pole i działa, ale jakoś ludzie przerzucili się na traktory.
GePasta
Mi np nie działał poprawnie, 1/3 wiadomości ode mnie nie dochodziło sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.