Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: KonnektPlus
Konnekt | Forum > Informacje > Komunikator Konnekt
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Konrado
Można sobie dopisywać serwery w opcjach konnekta.
SkkF
@up - ma, wklep sobie coś takiego:
CODE
SSL
m1.gadugadu.pl

217.17.41.83
217.17.41.84
217.17.41.85
217.17.41.88
217.17.41.92
217.17.41.93
217.17.45.143
217.17.45.144
217.17.45.145
217.17.45.146
217.17.45.147
217.17.45.152
217.17.41.86
217.17.41.87
himen
Co zonacza "m1.gadugadu.pl"? Może Stranded będzie tak miły i doda to do konnektPlus'a.
SkkF
@up - jakaś tam domenka gg, ale ważne, że po dodaniu tego, gg się szybciej łączy wink.gif
WRON3k
QUOTE(SkkF @ 12.11.2007 - 18:49) *

http://www.wykop.pl/link/33123/konnektplus...ultikomunikator - ktoś wykopał konnektaplus, pomóżcie wink.gif

to Ja wykopałem tongue.gif
Jacek
Od wczoraj uzywam k+ lecz juz mam pare ale wink.gif

-Czcionka(ta na liscie kontaktow w stylu tango jest o tyle dupna, ze D jest bardzo podobne do B.
-dzis właczyłem wtyczke tlenu, kumpel dodal mnie do listy, ja chciałem jego zautoryzowac, lecz nie mogłem tego dokonac bo inf choc sie pojawiała, to nie dało sie jej otworzyc. Wciaz migała czerwona kopertka w kontaktach, czy czym to było... nie wiem wink.gif
-dla mnie duzym minusem jest brak informacji, znaczka przy kontaktach z inf, ze dana osoba ma ustawiony opis. (Używam stylu, wygladu gPack)

Jeszcze pare błedow dostrzegłem, zwiazanych ze stabilnoscia.. Chociazby wtyczka funk. Ale to chyba jest wiadome wink.gif

edit:

-dziwny sposob kopiowania wycinka tekstu z okna rozmowy... hmmmm
Konrado
QUOTE(Jacek @ 12.11.2007 - 19:51) *

Od wczoraj uzywam k+ lecz juz mam pare ale wink.gif

-Czcionka(ta na liscie kontaktow w stylu lava?) jest o tyle dupna, ze D jest bardzo podobne do B.

Czcionke zmieniasz jak chcesz w ustawieniach wyglądu.
-dzis właczyłem wtyczke tlenu, kumpel dodal mnie do listy, ja chciałem jego zautoryzowac, lecz nie mogłem tego dokonac bo inf choc sie pojawiała, to nie dało sie jej otworzyc. Wciaz migała czerwona kopertka w kontaktach, czy czym to było... nie wiem wink.gif

Nie wypowiadam się bo tlena nie używam smile.gif
-dla mnie duzym minusem jest brak informacji, znaczka przy kontaktach z inf, ze dana osoba ma ustawiony opis. (Używam stylu, wygladu gPack)

Są takie informacje: ustawienia->lista kontaktów->ikonki
joj_sport
hmmm a mi znowu bramka orange nie dziala sad.gif
Jacek
Dzieki. Z tymi ikonkami powinno byc zrobione domyslnie wink.gif
didos
A jak zaimportowac archiwum rozmow ze starego konnekta ? BO widze tylko opcje zapisz, a wczytaj ?
gontar
Tak ogólnie bardzo fajny komunikator tylko jedna rzecz mnie denerwuje !! Dlaczego po pewnym czasie użytkowania (działania konnekta) jak przeglądam listę kontaktów to się bardzo przycina. Na początku jak włączam jest wszystko OK. sad.gif
Jacek
Super. Wczoraj poznym wieczorem, i własnie przed momentem moj numer został zbanowany... Prawdopodobnie przez zabawe z infobotem. !!! :|
Cholera, w czym ta wersja komunikatora jest lepsza..
stivo
A mi sie czasami Konnekt ot tak sam z siebie wyłącza.. dry.gif Kilka razy z rzędu wyłaczył mi się jak chciałem otworzyć okno rozmowy..
Keleos
QUOTE(Jacek @ 12.11.2007 - 23:52) *

Super. Wczoraj poznym wieczorem, i własnie przed momentem moj numer został zbanowany... Prawdopodobnie przez zabawe z infobotem. !!! :|
Cholera, w czym ta wersja komunikatora jest lepsza..

... W czym jest lepsza? A ile postów z tego tematu przeczytałeś? Bo kilka postów powyżej WYRAŹNIE zostało napisane, że NICZYM!

To nie jest nowa wersja komunikatora.. to jest jedna i ta sama wersja komunikatora, a jedyną zmianą jest spakowanie do instalki wszystkich wtyczek, schematów dźwięku, wyglądu etc.
didos
Dobra przenioslem sobie ze starego konekta do nowego cala historie rozmow - trzeba skopiowac i wkleic, inaczejs ie nie da chyba .

Jeszcze mam pytanie jaką czcionkę ma zwykly konekt ?
joj_sport
heeeloooo... tylko mi bramka sie zepsula znowu ?
SkkF
QUOTE(Jacek @ 12.11.2007 - 23:52) *

Na oryginalnym kliencie gadu-gadu też dostałbyś zapewne za "zabawę" bana, ale nie martw się te bany trwają ok. 2 h.
LooL
QUOTE(stivo @ 12.11.2007 - 23:55) *

A mi sie czasami Konnekt ot tak sam z siebie wyłącza.. dry.gif Kilka razy z rzędu wyłaczył mi się jak chciałem otworzyć okno rozmowy..

To wina albo kview albo kduoview, zalezy czego uzywasz .....
stivo
Nie wiem jaki to moze mieć związek.. Używam Kview..
stranded
Ostrzeżenie o braku numeru we wtyczce GG jest celowe, a to dlatego żeby nowi użytkownicy mieli wszystko podane na tacy - nawet w tym oknie jest napisane wejdź w ustawienia itd.

KonnektPlus jest domyślnie z GG, bo 99% Polaków używa GG czy wam się podoba czy nie.

Wszystkie błędy które wam wyskakują to tylko i wyłącznie wina poszczególnych wtyczek.
Bandit
QUOTE(stranded @ 13.11.2007 - 17:30) *

Ostrzeżenie o braku numeru we wtyczce GG jest celowe, a to dlatego żeby nowi użytkownicy mieli wszystko podane na tacy - nawet w tym oknie jest napisane wejdź w ustawienia itd.

KonnektPlus jest domyślnie z GG, bo 99% Polaków używa GG czy wam się podoba czy nie.

Wszystkie błędy które wam wyskakują to tylko i wyłącznie wina poszczególnych wtyczek.

Pozatym, oferujesz w paczce podstawowe wtyczki, a jest to najbardziej używana wtyczka, i to wlasnie ona powoduje to okienko, wiec nie wiem jak mozna miec o to pretensje.
VoYtHAs
QUOTE(Keleos @ 12.11.2007 - 18:58) *

Problem to masz Ty. Najpierw wszyscy chcą, żeby Konnekta się odpalało bez jakichkolwiek problemów, tak by ciemnoty nie musiały się głowić co to jest 'wtyczka' etc, a jak się powie, że wyskakuje denerwujący komunikat to od razu się złośliwości zaczynają.

Nie mówi mi co mam sobie wyłączać, bo równie dobrze możesz 'nowym' użytkownikom mówić "OMG, ale macie problemy. Skonfigurujcie sobie wszystkie wtyczki i po problemie".

Miało być bez jakichkolwiek problemów - nie jest, więc zwracam na to uwagę. Jak Ci się nie podoba to nie czytaj moich postów - to rada jaką byś sam sobie udzielił zapewne.

Rozbawiłeś mnie. biggrin.gif

Bo wg tego co mówisz mam wnioskować, że konnektplus albo ma się uruchamiać za pierwszym razem ze WSZYSTKIMI wtykami, albo mają być różne wersje konnektplusa specjalnie dla użytkowników poszczególnych sieci? O.o
Keleos
[ot] wnioskuj co chcesz, takimi "błyskotliwymi" wnioskami tylko siebie ośmieszasz, nie mnie. Kto potrafi czytać ten wie, co miałem na myśli. [/ot]
stivo
KonnektPlus na wykop.pl
Bandit
Swoją drogą to dużo tam takowych dzieci smile.gif
sport
Hej

Po ustawieniu hasla na profil i wlaczeniu ponownie konnekta wywala mi info o tworzeniu nowego konta (tamto zniklo) i zamiast K+ odpala sie zwyczajne K... huh.gif
SkkF
Jeśli instalowałeś w 2 miejscach konnekta i konnektaplus to sprawdź ścieżki jakie masz w skrótach do konnekta.
sport
na poczatku zainstalowalem K+ na K. Kiedy mialem wlasnie ten problem to odinstalowalem wszystko i wrzucilem tylko K+ i nadal to samo :|
stranded
bo konnekt zostawia wpisy w rejestrze, usuń je (odszukaj wpisy Stamina i je wywal)
browiec666
mam pytanie.... moge zainstalowac ta wersje konnekta w katalogu ze starym ? chyba nie usunie mi sie historia style etc ?
SkkF
QUOTE(browiec666 @ 15.11.2007 - 19:50) *

mam pytanie.... moge zainstalowac ta wersje konnekta w katalogu ze starym ? chyba nie usunie mi sie historia style etc ?

Możesz, nic nie powinno się skasować.
sport
QUOTE(stranded @ 15.11.2007 - 19:01) *

bo konnekt zostawia wpisy w rejestrze, usuń je (odszukaj wpisy Stamina i je wywal)

zrobilem, nadal to samo
Bandit
Wyszukuj konnekt/stamina/konnekplus
didos
Mi dziala stabilnie , wyrzucilem starego konekta , tlyko zostawilem archiwum i exportowalem kontakty .
atol
jak tak czytam to chyba jest to normalny K z wszystkimi wtyczkami i betami? Zero majstrowania?
ZenitH
QUOTE(atol @ 15.11.2007 - 23:53) *

jak tak czytam to chyba jest to normalny K z wszystkimi wtyczkami i betami? Zero majstrowania?

Zgadza się nic nowego, poprostu wszystko w jednej paczce smile.gif
sport
QUOTE(xBanditt'o @ 15.11.2007 - 22:10) *

Wyszukuj konnekt/stamina/konnekplus

Wciaz to samo smile.gif

Ktos mial podobna sytuacje czy jestem sam?

System jest swiezy, dopiero co po formacie. Zwykly konnekt dzialal ok
Opson6667
A ja mam takie pytanie - czy wersja 0.6.22.138 różni się realnie czymś od 137? Pytam bo 138 to chyba beta i ciekaw jestem co nowego ma... tej 137 uzywam już chyba od 2005 roku, i jstem ciekaw

BTW :> Zainstalowalem tego k+ bo chcialem spróbować, i nie łyka mi profilu ze zwyklego konnekta (0.6.22.137) mimo że wgrałem do katalogu profiles jak w zwykłym to się robi
stranded
jesli wczesniej miales profil w c:\documents... to nie będzie chodzić, a twój profil możesz włączyć z konnekta - wsadź go to konnekt\profiles - klikasz ustawienia, profile, wybierasz ten ktory tam skopiowales

powinno dzialac
LooL
Stranded odezwij się wreszcie na gg mam dla ciebie kilka plików do instalki.
dideq
Totalna kaszana... W ogole nie dochodzą mi wiadomosci do użytkowników GG.

Wolę ściągnąć sobie gołego konnekta i samemu wyposażyć go we wtyczki....
Konrado
lol złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy wink.gif
ZenitH
a co ma konnektplus do tego ze twoje wiadomosci nie dochodza, moze to nie winna tej paczki, nie zdziwie sie jak zainstalujesz gołego konnekta i bedzie to samo
joj_sport
to sobie sciagaj :> wolny kraj :] tylko nie wiem po co wiecej zachodu skoro wszystko masz pod reka :]
Jacek
Taaaak, jesli konnekt plus jest tym samym co stary konnekt tyle, ze z paczka wszystkich pluginow, to .. niech sie wyspi.

Apeluje o rozwoj 'starego' konnekta..

edit: tfu tfu. Przez o tongue.gif

Zeby ta strona, czy linki do instalek działały, było by wysmienicie... Pierwsze zdanie napisałem po uzytkowaniu tej wersji od jakeigos czasu. Nie wierze, ze jest to tym samym co wersja 137, bo uzywam tych samych wtyczek, a stabilnosc, czy raczej niezawodnosc jest gorsza.
ZenitH
QUOTE(Jacek @ 26.11.2007 - 12:07) *

Apeluje o rozwÓj 'starego' konnekta..

Nie ty pierwszy i nie ostatni tak więc na daremno twój apel ale mam nadzieje, że kiedyś doczekamy nowej wersji, albo nasze dzieci...
LooL
Moze zamiast tak apelowac i czekać aż ktoś cos zrobi, sami sie weźmiemy w garść i ktos napisze jakąś wtyczke albo coś.
Trzeba samemu kombinowac bo raczej na starą załogę nie ma co liczyć..... mellow.gif
Więc od dzisiaj kazdy robi co się da, uczymy się C++ albo jakiegos innego języka wink.gif jakby kazdy wziął sobie do serca to co napisałem to mielibyśmy K reaktywacja laugh.gif
benq
A probowal ktos zainstalowac K+ obok normalnego konnekta z tym ze w innym folderze? nic nie nie gryzie albo nie nadpisuje kluczy w rejestrze?

No i linki do instalek zdechly smile.gif
Bandit
No chyba bedzie sie gryzło.

Co myślicie o packu
Ikony KPlus
Styl Kplus
Dzwieki KPlus

Mam na myśli osobny pakiet do tego cacka smile.gif coś nowego. FRESH!
LooL
@xBanditt'o: dobra myśl

@benq: zdechły, zdechły, cała strona....

Jak ktos ma najnowszego K plus to niech go udostępni
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.