a ja zglaszam kilka bledow/ficzer riklestow, mam nadzieje ze autor sie tym zajmie, bo wtyka jest po prostu SUPER
(a nawet jak sie nie zajmiesz, to info czemu tez sie przyda
)
1) przy dodawaniu nowego metakontaktu nie sa sprawdzane statusy skladowe, i metakontakt ma status/opis niedostepny dopoki jakis sie nie zmieni
2) wszystkie kontakty BEZ przypisanej nazwy metakontaktu przy wlaczeniu grupowania wg metakontaktow sa w grupie, ktora u mnie nazywa sie "Kamil" (nazwa jednego z kontaktow)
3) wszystkie metakontakty przy wlaczeniu grupowania sa w grupie o dziwnej nazwie (czasem "Kamil", czasem krzaki), kilkakrotne wlaczenie i wylaczenie grupowania powoduje crash konnekta
4) ikona metakontaktu na liscie jest inna od tej na kzmieniaczu - czy mozna by to jakos ujednolicic? (ew. jak to obejsc, czyli jak zmienic ikony metakontaktow)
5) czy mozna podpiac menu kontekstowe poszczegolnych kontaktu do menu w metakontakcie? chodzi mi o to, ze jak mam Kamil, i tam GG i J, to chcialbym miec mozliwosc np. kopiowania IP, wysylania SMSa itd. mozna by w ten sposob np. miec czyjes 2 numery komorki i wysylac SMSy z jednego metakontaktu
6) w menu kontekstowym dla metakontaktow nie widac czasem ikony jednej z sieci, nie widze zadnej regularnosci w tym - ale najczesciej jest to pierwsza ikona
7) w menu kontekstowym dla zwyklych kontaktow dodawany jest na gorze separator - podejrzewam ze to wina SprzataczKi, ale nie jestem pewny - warto sprawdzic
pozdrawiam i prosze o zainteresowanie - olorin, myslales kiedys o otwarciu wlasnego 'wsparcia'? mam ochote dac ci na piwo
edit:
dodaje obrazem ilustrujacy pkt 6, skrinszoty wszystkich moich metakontaktow.
edit2:
ad3:
Wystąpił wyjątek krytyczny
Critical structured Exception \"Access Violation\" occured at adress 0x7C809E9C in the main Thread.
Ex parameters: [0x00] [0x01]
inIM: 10117(0x12e17c , 0x0)(30B) [Sprzątacz->wXP UI]
Stack trace:
.00009E9C MultiByteToWideChar+0x000001EF [kernel32_5.1.2600.2180]
.00002B9A [grupy_0.1.0.0]
Nastąpi zamknięcie programu!