szkoda, ze tak to odbierasz.
No chyba nie tylko ja...
Słyszałeś pewnie o komunikatorze AQQ. Z jaką ksywka, ten komunikator Ci sie kojarzy?! Zapewne odpowiesz Oconnel i slusznie, bo to on jest autorem i twórcą aplikacji. Ale AQQ to nie tylko Oconnel... tam też są themesy, dodatki, pluginy, ten komunikator też ma swoją społeczność - i osoby jakkolwiek powiązane z nią zdają sobie z tego sprawę.
Jednak osoby spoza niej, wiedzą, ze jest AQQ i że jego twórcą jest Oconnel.
Podobnie jest z Konnektem... to co na forum jest oczywiste, nie koniecznie musi być oczywiste w szerszych kręgach. Czytałeś może jak komentują ten temat inne portale?
do kolka samoadoracji czy bandy szczyli wzajemnie egazltujacej
No nie przesadzajmy... aż tak to sie nie zagalopowałem chyba. Ja też bylem kiedyś userem Konnekta i też przejąłem sie w momencie gdy 1,5 roku temu zorientowałem się, ze poprawy błędów szybko nie będzie, bo projekt stoi.
Fakt, ze śmieszy mnie podejście co niektórych osób do tematu Konnekta, ale nie uogólniajmy na całą społeczność.
W tym temacie, najbardziej denerwuje mnie to, ze mój nick też mógł znajdować się na liscie tych darczyńców w pierwszym poście, a ja nie lekceważę nawet małych strat (z tym, ze raczej nie wspomagam w zaden sposób projektów na które nie mam wpływu). Kolejna sprawa, to fakt bierności i pobłażliwości userów na to co się stało.
Zdajesz sobie sprawę jak będzie rzutowało na projekt i na całe społeczeństwo Konnekta, gdy sprawa ta się nie wyjaśni/nie pójdzie na przód?